Зодиакалният знак също оказва влияние върху начина, по който се целувате и как обичате да бъдете целувани. Проверете предпочитанията на партньора си и го дарете с целувките, за които си мечтае.
 

Овен

На тази зодия и идва в повече енергията и силата, така че като се стигне до целувки, тя влага много страст. И не иска позволение да разцелува някого, когото си е наумила. Не е подходяща зодия за първа целувка на тихи момичета, които искат да бъдат целунати нежно от принца на мечтите си.

Телец

Не е много предприемчива зодия, така че ако чакате Телец пръв да Ви целуне, май ще си почакате доста. Трябва да го вдъхновите и да го накарате да Ви целуне, но престраши ли се веднъж, ще се радвате на безкрайни, дълбоки, спиращи дъха Ви целувки от избраника.

Близнаци

Въпреки че верността и постоянството не са му силата, всичко това ще му го простите като ви целуне нежно и сладко. Но той е наясно с уменията си и му харесва да вижда как държи другия в ръцете. Истински палавник!

Рак

Тази зодия е по-скоро срамежлива, нежна и закриляща, усещането е все едно си гушнал любимото си плюшено мече и го целуваш. Така че е важно да си наясно, че Ракът никога няма да бъде вулкан от страст.

Лъв

Дръж се за тази зодия! Положението става напечено и доста емоционално. Обича по-необичайните неща, така че дай воля на въображението си, когато го целуваш. Вложи страст, за да успееш да го впечатлиш и после го поласкай! Само така ще го видиш да мърка като коте в прегръдките ти.

Дева

Ако има някой, който да не e много емоционален, това е Девата. С нея трябва да напредваш стъпка по стъпка, за да се разпали малко страст. И със сигурност ти трябва да поемеш инициативата. Но щом веднъж ти се довери, очаквай да се наслаждаваш на горещи целувки.

Везни

Кокетни и чаровни, печелиш шестица от тотото с такъв партньор до себе си. Везните знаят какво точно искаш и какво очакваш от тях, флиртът е в кръвта им. Ако си сдържан, умерен или искаш ти да вдъхновиш любимия, откажи се да целуваш Везни.

Скорпион

Властен, настоятелен и силен, такъв е Скорпионът и такива са целувките му. Те са страстни и отровни, както и жилото му. Не обича лесните победи, така че можеш да го отблъснеш лекичко в началото, но не го лъжи. И после ще преоткриваш с него нови и нови изживявания.

Стрелец

Тази зодия е авантюристично настроена, готова е да опита почти всичко, което и предлага живота, така че очаквай от Стрелеца да е извор на всевъзможни целувки: от нежни ухапвания до огнени целувки. Умее да вдъхновява и не му липсва творчески подход.

Козирог

Още един представител на групата на рационалните. Уж се интересува единствено от кариерата си, но включи ли на вълна любов, пази се! Той е роден завоевател и прелъстител, въпреки че не е много взискателен, нито чак дотам умел в целуването.

Водолей

Творчеството дори му идва в повече понякога. Но винаги обича да го използва и задължително трябва да усеща, че се различава от останалите. Целува прекрасно, може би и защото е изчел всяка появила се литература по темата. Е, и се е упражнявал доста.

Риби

Нерешителни и много разсеяни. Затова с тях ще трябва да предприемеш инициативата и да им покажеш пътя. След това те успешно ще се впишат в твоите представи за невероятна целувка и ще я гарнират с премрежени погледи и въздишки, в повечето случай, на място.