Казвам се Силвия Иванова. Висшите си образования - филология и психология - завърших в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. 10 годишното пребиваване в аулите на висшето учебно заведение ми даде много отговори, но и ме подтикна да започна да си задавам нови въпроси. Академичният скептицизъм и изследователският дух ме отведоха по неведоми пътища до... астрологията. В момента, в който се докоснах до нея в истинския и, научен, изследователски вид, аз подходих със съмнение и останах учудена, когато разбрах, че астрологията не е отживелица!

И сега, години по-късно, не спирам да се изумявам как е възможно едно толкова древно символично познание да е валидно и в нашата динамична епоха. Можете да го установите и Вие, ако погледнете на астрологията без предубеждения, но и с умерена доза съмнение, ако преживеете през призмата на собствения си опит всеки зодиакален знак, дом и планета, които са от съществено значение лично за вас и намерите Вашия път.

А ако не Ви остава време, желание или сили, ако астрологията не е Вашия начин за самоусъвършенстване, то можете да се обърнете към мен, да потърсите отговор на важни за вас житейски въпроси. Аз съм тук, за да подходя индивидуално и психологически към всеки един проблем и да Ви предам максималната възможна информация, за да вземете най-доброто решение за себе си!